dijous, 23 de setembre del 2010

Taller Internacional de Sargadelos 2010. Isolda Piñol i Valeria Canals

                                          Ceràmica. Isolda
Peçes ceràmica de Valeria
El Taller internacional de Sargadelos són trobades que giren al voltant  de la ceràmica i l'art.

 Àngel Garraza va ser l'encarregat de l'obertura del Taller Internacional 2010 amb una conferència titulada: "La presència, relació i importància de la ceràmica en l'art".
La procedència dels participants és diversa (Argentina, Mèxic, Brasil i de les diferents comunitats de l'estat Espanyol) A nivell professional, les persones que participen procedeixen de diferents àmbits com arquitectura, comunicació, belles arts, ceràmica o disseny.

Isolda  ( alumna de l'Escola d'ART del Treball ) va participar  aquest estiu durant 20 dies. Va realitzar   peces de ceràmica en pasta d'alta temperatura 1400 º C (gres, porcellana) que es van coure en els forns de Sargadelos.
Per Isolda crear en llibertat i la posada d'idees en comú sobre l’art, ceràmica, disseny i poder disposar de tecnologia adequada, van ser la combinació idònia per a futurs projectes. Endavant.

Valeria ( alumna de l'Escola Llotja ) també va participar  en aquest taller internacional realitzant un conjunt de peces sorgides de record i de la vivència.

Com cada any, cada participant va deixar  per al fons artístic de la factoria una de les seves creacions.


1 comentari:

  1. Isoooo!

    Como va todo?!?!?!

    Nose como funciona esto, pero te dejo mi blog!

    Como te agrego a esto?! :S

    un beso grandeeeeeeeee

    ResponElimina