dimecres, 21 de novembre del 2012

Toni Cumella. Exposició “ Architectural Association School of Architecture” .

Toni Cumella exposa fins al 8 de desembre del 2012 a Architectural Association School  of Architecture. En aquest espai expositiu es descriu amb detall el procés del treball que es realitza al taller de ceràmica Cumella a Granollers.

Al voltant de l’any 1985 comença  a desenvolupar projectes arquitectònics a gran escala, col·laborant amb el Studio PER (Oscar Tusquets, Pep Bonet, Cristian Cirici, Steegman Enric Lluis Clotet e) ,Jordi Garcés y  Enric Soria. Actualment  continua  col·laborant  amb diferents arquitectes des del començament de nous projectes.(Renzo Piano, centre cultural a Santander).
Cal destacar també professionalment el treball docent que porta a terme a través de la càtedra Ascer, dirigida per (Vicenç Sarrablo, Cristina García-Castelao i Jordi Roviras )
Personalment destacaré la intervenció a la teulada del mercat de Santa Caterina en 2005, juntament amb els arquitectes Miralles-Tagliabue. Meravellosa, excepcional, plena de colors on aquests s’integren amb les cases, el llum de la mediterrània i amb les fruites que esperen ser venudes al veïnat del barri de la Ribera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada