dimarts, 25 de setembre de 2012

Decoració Ceràmica. Workshop a càrrec de Miriam Balcazar. Escola d’ART del Treball Barcelona.


Miriam Balcazar. Setembre 2012.


Miriam decorant una peça amb la tècnica esgrafiat/ acanalat.
Tècnica decorativa d'esgrafiat d'engalba
Tècnica decorativa d'acanalats

Tècnica decorativa de calar

Mesurant una peça tornejadaEl curs del Cicle de Decoració Ceràmica ha començat. Per inaugurar-lo la ceramista Miriam Balcazar va realitzar  el dia 20 de setembre un workshop  sobre tècniques de decoració  sobre ceràmica tornejades  al taller de l’Escola.
Aquestes tècniques decoratives les va realitzat sobre el suport de pasta ceràmica a duresa de cuir, van ser peses decorades amb gran delicadesa, mostrant les tècniques d’esgrafiat, acanalat, calat, etc... També es va explicar les diferents formes de polir peces tornejades i es va informar sobre com es viu el món de la ceràmica a Califòrnia. 
Miriam Balcazar és professora de ceràmica i directora de Community Center of La CañadaFlintridge  d’Estats Units. La seva forma d’explicar transmet una gran calma interior i al mateix temps fa que tinguis  ganes d’agafar una tros de fang i posar-te a treballar.
Per a tots els alumnes va ser un taller que va passar molt ràpid i ens va deixar un record  molt important per començar el curs amb energia. Gràcies Miriam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada