dissabte, 7 d’abril de 2018

Jornades tècniques del taller de ceràmica 2018. Escola d'Art La Industrial.

El dia 9 de març van finalitzar les Jornades  Tècniques del Taller de Ceràmica 2018 de l’Escola D’Art La Industrial, amb un balanç força positiu i amb projeccions de futur en relació a propers tallers i col·laboracions entre l’alumnat, les empreses i l’escola. 
L’objectiu de transmetre coneixements tradicionals i de futur en relació a la ceràmica es va acomplir amb les conferències dels ponents Jordi Ancil i Gianluca Pugliese.
La conferència de M. Carmen Ferrer en relació a les matèries primeres  que cada dia fem servir, es va apropar a un coneixement més acurat i de reflexió des del principi al  final de les peces ceràmiques que treballem al cicle Formatiu. 
La nostra ex-alumna Katia Falcón ens  va informar de les tramitacions oficials a l’hora de posar en  marxa un taller de ceràmica a la ciutat de Barcelona. Al mateix temps ens va explicar la seva experiència  personal i la il·lusió de poder treballar i viure d’aquesta professió.
Encarna Soler ens va ensenyar a fer una peça de ceràmica: el chawan. Van ser dies que vam gaudir dels seus coneixements , de la seva forma de transmetre com fer, què fer i on vols arribar a fer. La seva metodologia va ser ràpidament integrada per l’alumnat i es van aconseguir resultats satisfactoris. El diàleg fluït  entre la Encarna i els alumnes va resultar bàsic en aquest taller. 
Curs. Encarna Soler. Escola d'Art La Industrial
Conferència. Jordi Ancil. Escola d'Art La Industrial
Conferència. Katia Falcón. Escola d'Art La Industrial. 
Conferència.Gianluca Pugliese.Escola d'Art La Industrial
Conferència. M. Carmen Ferrer. Escola d'Art La Industrial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada