dimecres, 24 de maig de 2017

Oscar Barbery i Camila Alegria. CeràmicaSobre el río és el treball col.lectiu de set artistes visuals basat en la pràctica del Walking art al riu Llobregat. Aquesta exposició presenta, mitjançat diferents suports, el panorama de múltiples possibilitats emocionals que tenen les perifèries recuperades, aquests indrets on es barregen els risidus culturals amb l'espai natural en tímida expansió.
Què succeeix quan  no tenim que arribar a cap lloc, quan només caminem i tornem per un moment nòmada on el present és l'ínic destí, quan és dilueix nostra identitat........
Text: Centre Cívic Pere Pruna.

Oscar i Camila són alumnes del Cicle Formatiu en Decoració Ceràmica de l'Escola d'Art La Industrial i han utilitzat la pasta ceràmica i els pigments per a realitzat les seves obres per aquesta exposició.

Alessandra Miranda, Gabriela Granja, Reynaldo Costacurta, Oscar Barbery, Camila Alegría, Alma Esteban, Alejandra Morales. Comissariat per Oscar Barbery i Alejandra Morles, són els artistes que han participat en l'espai Centre Cívic Pere Pruna  del 4 al 19 de maig de 2017.
Oscar Barbery. Centre Cívic Pere Pruna. 2017.Barcelona
Camila Alegría. Centre Cívic Pere Pruna. 2017. Barcelona

Camila Alegría. Centre Cívic Pere Pruna. 2017. Barcelona
Oscar Barbery. Centre Cívic Pere Pruna. 2017.Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada