dijous, 4 de desembre de 2014

Teresa Gironès. Conferència a l'Escola d'Art La Industrial.Teresa Gironès va començar la conferència parlant de la relació constant que manté amb el material ceràmic, com aquest ha format part de la seva vida i la segueix acompanyant paral·lelament en la seva trajectòria artística que desenvolupa actualment.

Durant molts anys ha estat vinculada al món de l’educació fent de mestre de la ceràmica i encara segueix transmetent als alumnes les seves reflexions, la seva obra i el procés de treball. Va explicar com realitzà les seves peces, quins materials utilitzà, quins esmalts i com decideix el resultat final.  La seva forma de treballar va ser el punt més extens de la conferència perquè els alumnes s’interessaven en aquest tema i la Teresa els explicava els dubtes...va ser un diàleg  ple de continguts i amb un objectiu mutu comunicar i rebre experiències.

Ens va explicar les obres exposades a l’exposició “Quin temps més feliç!” de
 l’Associació  de Ceramistes de Catalunya del joc de personatges, de la recercà d’allò que és essencial, del veure i sentir les expressions de la convivència entre les obres, de la captació de la por i de la bellesa per part de l’espectador i de les línies de subtilesa, etc. La Teresa en aquesta exposició s’ha sentit lliure de crear i transitar entre els seus particulars personatges, transmetent la seva visió del món actual. Personatges aparentment feliços, portant cadascú d’ells una carrega d’informació.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada