diumenge, 19 de gener de 2014

Taller de Ceràmica. Workshop d'Alice Diniz.

En aquest workshop l’Alice ha desenvolupat la seva tècnica de treball fonamentada en l’economia de mitjans. Per construir una peça no és necessària l’ultima  tecnologia industrial, sinó saber utilitzar els mitjans bàsics que pot tenir un petit taller de ceràmica.
Desprès d’exposar la seva obra, ens va mostrar com fer una de les seves obres amb pasta ceràmica, motlles de paper de diari, i el mínim d’eines (el motlle de paper és fonamental en la construcció).  Cada alumne va poder treballar una peça amb la tècnica mostrada sota la supervisió de l’Alice.  Prèviament cada alumne va parlar amb l’Alice al voltant de com fer la peça que havia pensat.

Al acabar  l’Alice va demanar una paraula per a definir com havien viscut aquestes 4 hores del desenvolupament del workshop les paraules expressades pels alumnes que havien participat defineixen  clarament aquesta trobada.  Orgànic, Natural, Llibertat, Fàcil, Harmonia, Original, Creativitat, Senzillesa  Imaginatiu, Nou, Espontani, Divertit, Fantàstic, Creatiu, Elegant, Alegre, Molt, Encantador, Sorprenent, Fascinant, Gratificant, Gran, Emocionant, Curiós, Nou, Sensible i petites grans coses.


1 comentari:

  1. Quina sort que tenen els alumnes de la vostra escola, això sembla superinteressant!!! C:

    ResponElimina