dimarts, 18 de juny de 2013

KENJI URANISHI

KENJI URANISHI
KENJI URANISHI
KENJI URANISHI


 
KENJI URANISHI
Kenji Uranishi va néixer a Japó. Actualment treballa a Brisnane (Austràlia) Desenvolupa diferents tipologies de peces ceràmiques depenent de la funcionalitat per a la qual han estat realitzades.
Les peces petites funcionals estan realitzades per a la venda directa, els treballs més escultòrics els realitza per exposicions i el treball a escala més gran està realitzat per instal·lacions d’art públic. La seva venda és a través de galeries i altres mitjans relacionats amb el mon d’art.  
Les seves instal·lacions generalment poden estar formades per gran col·leccions de peces petites. Recrea una i una altra vegada la mateixa peça i se sent reconfortat al realitzar la repetició de la peça.
Té el taller en una petita casa i quan ha de realitzar moltes peces per un gran projecte, la casa es converteix en un gran espai ordenat ple de peces de ceràmica (construcció, assecat, esmaltat, empaquetat, etc.)
Quan obre el forn i es troba enfront d’un gran desastre de peces trencades, si bé potser decepcionant, sempre troba una part positiva del que ha passat i, per tant, ha d’aprendre i continuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada