dijous, 25 d’abril de 2013

Plants shining in the sphere. ExposicióPlants shining in the sphere és una instal·lació efímera  en col·laboració entre  el Cicle formatiu de grau mig en jardineria i floristeria de l’Escola Rubió i Tudurí  i el Cicle formatiu de grau mig en decoració ceràmica  de l’Escola d’Art del Treball de Barcelona.

En aquesta instal·lació  predominen les flors com a material natural, que va canviant dia a dia la bellesa dels seus colors, fins arribar a esborrar la seva plenitud i  la ceràmica amb el seu  suport i colors es manté  inalterable, recolzant el pas del temps a tota l’obra. 

La forma esfèrica realitzada amb aquests materials ens tramet un recolliment visual cap a l’interior, trencat per un recorregut on el buit deixa pas a la continuïtat de noves formes circulars.

A la  instal·lació podem trobar aquestes obres arrodonides sostingudes a l’espai i recolzades al terra sobre materials orgànics formant petits grups de colors harmònics amb vida pròpia.   Del dia 9 fins al 30 d’abril es pot visitar lES M Institut Escola Rubió i Tudurí  en horari del centre i del 3 al 15  de maig estarà exposada a l’Escola d’Art del Treball  de dilluns a divendres de 9,00 a 14,00 h  i de 17,00 a 19,00 h. Detall instal.lació.Plants shining in the sphere.2013
Detall instal.lació. Plants shining in the sphere.2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada