diumenge, 20 de novembre del 2016

Ceramica. Paola Masi i Benet Rosell. Exposició " a quattro mani "

Quatre mans es fonen per crear unes peces de ceràmica. La pasta ceràmica amb dues de les mans i el torn de peu els hi dona forma, les altres mans les decoren amb diferents eines, predominant els pinzells. La part final del procés de creació en el qual intervé el foc el realitza la ceramista.

La puresa que transmet la ceramista quan dona forma a la peça treballant el torn és brillant; si a això li afegim els coneixements de decoració que ostenta l'artista amb els òxids metàlics i incissions sobre un esmalt mat en cru -que té la peça ceràmica-, dóna com a resultat diferents textures que fan que aquesta sigui ùnica i de gran qualitat.

Són peces que han nascut i viscut entre dos artistes i les seves mans, són peces estimades que no es tornaran a repetir i que formen part del present i del futur al mateix temps. Són peces excel.lents  que hem pogut apreciar en aquesta exposició.

AMBIT  Galeria d'Art.
Ambit Galeria d'Art. Exposició "Aquattro mani" 2016


diumenge, 13 de novembre del 2016

LUCIDO PETRILLO "Mirades"


Lucido Petrillo és doctor en Belles Arts i ha realitzat el Cicle Formatiu en Decoració Ceràmica  a l’Escola d’Art La Industrial de Barcelona.

Actualment està amb una beca (Erasmus+) fent practiques a Leça do Bahio.Portugal al L’Atelier de Joaquim Pompal. 
En aquestes imatges exposades actualment a l'escola,es poden apreciar el modelatge directe... les textures de superfície .. les patines... que són característiques de l’obra d’aquest artista. Els personatges que Lucido modela transmeten a l’espectador vivències i sensacions contradictòries  a través de la mirada. 
Lucido Petrillo 2015.
Lucido Petrillo 2015
Lucido Petrillo 2015
 
 
Lucido Petrillo 2015