diumenge, 24 de maig del 2015

dilluns, 18 de maig del 2015

Adel Abdessemed al CAC de Màlaga.

El Centre d'Art Contemporani de Màlaga presenta l'Exposició "Palace" de l'artista Adel Abdessemed.La mostra exposa quatre peces, tres d'elles unes ceràmiques de grans dimensions recolzats sobre una estructura que simula una arma, una bomba, que sembla estar programada per destruir tot el que hi hagi al seu voltant fent al·lusió al terrorisme. Aquestes tres obres es titulen Le Vase Abominable (2013). La quarta obra, l'escultura Pigeon (2015), és un colom de ciutat dissecat que porta el que s'assembla a una càrrega d'explosius, dos conceptes antagònics: el colom, símbol de la pau i la dinamita, element de destrucció.
 L'exposició es pot visitar fins el 7 de juny, de dimarts a diumenge de 10.00 a 20.00 h. Entrada gratuïta.

dilluns, 11 de maig del 2015

Crismarquez.Curs intensiu de calques vitrificables en serigrafia.

SERIGRAFIA CERÀMICA III. Calques vitrificables
30 i 31 de MAIG
Curs intensiu de cap de setmana sobre l’elaboració de calques vitrificables en serigrafia i estampació directa sobre rajola esmaltada. Aprofitarem per revisar aspectes bàsics de la tècnica serigràfica com la preparació d’originals, fotolits, pantalla, tintes ceràmiques... .
Les calques vitrificables s’utilitzen molt en la indústria ceràmica per decorar vaixelles i altres tipus de ceràmica utilitària. Per això, són un element ideal per a personalitzar peces de ceràmica industrial o per actualitzar ceràmiques antigues que hem deixat de fer servir.
Inscripcions fins al 22 de maig.
Més informació:https://espai80.wordpress.com/2014/12/02/serigrafia-ceramica-iii-calques-vitrificables/ 
Properes sessions: INTRODUCCIÓ A LA FOTOCERÀMICA. 20 i 21 de juny

dimarts, 5 de maig del 2015

Raku. Escola d’art La Industrial.

Cuita de raku. Taller Maria Gelabert.
Cuita de raku. Taller Maria Gelabert.
Cuita de raku. Taller Maria Gelabert.


Els alumnes de ceràmica el dia 21 d’abril van  realitzar diferents cuites de raku per conèixer aquesta tècnica decorativa. Van anar al taller de Maria Gelabert Taña. Maria  va explicar la tècnica de raku sobre la terra sigillata i com reaccionen els esmalts sobre diferents suports ceràmics. Aquesta tècnica decorativa japonesa es va començar a treballar al segle XVI . La paraula raku en japonès significa, gaudir, satisfacció, alegria, alliberació. Al acabar la cuita els alumnes manifestaven i corroboraven el significat d’aquesta paraula.
Raku. Lola Bienvenido
 
Raku. Susana 
Raku. Lara Montenegro.
Raku. Megan
Peça  decorada amb la tècnica Raku. Megan