dijous, 25 d’abril del 2013

Plants shining in the sphere. Exposició



Plants shining in the sphere és una instal·lació efímera  en col·laboració entre  el Cicle formatiu de grau mig en jardineria i floristeria de l’Escola Rubió i Tudurí  i el Cicle formatiu de grau mig en decoració ceràmica  de l’Escola d’Art del Treball de Barcelona.

En aquesta instal·lació  predominen les flors com a material natural, que va canviant dia a dia la bellesa dels seus colors, fins arribar a esborrar la seva plenitud i  la ceràmica amb el seu  suport i colors es manté  inalterable, recolzant el pas del temps a tota l’obra. 

La forma esfèrica realitzada amb aquests materials ens tramet un recolliment visual cap a l’interior, trencat per un recorregut on el buit deixa pas a la continuïtat de noves formes circulars.

A la  instal·lació podem trobar aquestes obres arrodonides sostingudes a l’espai i recolzades al terra sobre materials orgànics formant petits grups de colors harmònics amb vida pròpia.   



Del dia 9 fins al 30 d’abril es pot visitar lES M Institut Escola Rubió i Tudurí  en horari del centre i del 3 al 15  de maig estarà exposada a l’Escola d’Art del Treball  de dilluns a divendres de 9,00 a 14,00 h  i de 17,00 a 19,00 h. 



Detall instal.lació.Plants shining in the sphere.2013
Detall instal.lació. Plants shining in the sphere.2013


dimecres, 10 d’abril del 2013

Isolda Piñol. I Jornada Art i Disseny: de l'escola a l'empresa.

Isolda Piñol.
Urna funerària
Isolda Piñol.
Urna funerària
Isolda Piñol.
 Urnes funeràries
El projecte “Arcilla somos y a la arcilla volveremos”  ha estat seleccionat per  participar a la
Aquest projecte el va realitzar a l’Escola d’Art del Treball de Barcelona com a Obra Final del Cicle en Decoració Ceràmica.
Consisteix en la realització d’urnes funeràries fetes a partir de materials naturals per tal de convertir-les amb peces úniques. N’hi ha de dos tipus diferents: les efímeres i les perdurables
S’incorpora una llum (espelma) com a element simbòlic.
  
  Dijous, 18 d'abril de 2013, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

diumenge, 7 d’abril del 2013

dilluns, 1 d’abril del 2013

Decoració sobre porcellana.PABLO ROMERO LARDÍN

Pablo Romero Lardín
Pablo Romero Lardin


La porcellana és el suport que ha trobat Pablo Romero  per a  plasmar la seva creativitat.  Plats de porcellana decorats amb fulls de papers de calques i esmalts vitrificables.Cuita 800º C.

Actualment són molts els artistes que estan dissenyant vaixelles, utilitzant el suport ceràmic com a mitjà expressiu.  
http://sophieaguilera.tumblr.com/
http://www.lamalconttenta.com/
http://www.sargadelos.com/proxectos/proxecto.php?txt=proxectos16&lg=cas
www.abetheape.es
http://lunaart.bigcartel.com/
www.chichinaboinc.com