diumenge, 31 de gener del 2010

ELS SONS DEL FANG

"ELS SONS DEL FANG"Concert temàtic entorn a la musicalitat i els sons que produeixen instruments construïts amb fang.
Dijous 4 Febrer a les 20: 30h al NIU espai artístic contemporani
C/ Almogàvers, 208
Barcelona
Entrada: 5€ amb consumició inclosa

IV BIENNAL INTERNACIONAL DE LA CERÀMICA A L'ART CONTEMPORANI del 21 de gener al 21 de març.

L’Institut Itàlia de Cultura de Madrid presenta aquest projecte per primera vegada fora d’Itàlia. L’exposició porta per títol “ cambiar el mundo con un vaso de flores”
Més informació :
www.revistadearte.com/.../iv-bienal-de-la-ceramica-en-el-arte-contemporaneo/ -

diumenge, 24 de gener del 2010

Notícia del diari “La Vanguardia “ del dimecres 20 de gener 2010


Hallazgo de un templo ptolemaico y de más de 600 estatuas en Alejandria
Un equipo de arqueólogos ha desenterrado los restos de un templo erigido en honor a la reina Berenice II de la dinastia ptolemaica i unas 600 estatuas en la zona de Kom de Dicca en la ciudad de Alejandria. Entre les figuras, realizadas en piedra caliza, bronce o ceramica, llama la atención el gran número de representaciones de gatos. En Egipto, la diosa Bastet se representa tradicionalmente con el rostro de una gata. Tex i imatge de "La Vanguardia"

Inauguració del Projecte Paraigües



El dia 22 de gener a les 19,30 hores a l'espai La Farinera del Clot es va inaugurar la Mostra de Paraigües, en la qual participen els alumnes del Cicle de Decoració Ceràmica.
Més informació: http://proyectoparaguas2010.wordpress.com

dilluns, 11 de gener del 2010

MUSEU D'OSCA





El Museu d’Osca es troba instal•lat a l’antiga Universitat Sertoriana des de l’any 1968. Aquest museu es divideix en diferents sales destinades a l’arqueologia de la província d’Osca. ( Paleolític superior, el Neolític, l’Edat de Bronze, els Camps d’Urnes, l’art rupestre Llevantí, el món Ibèric i el Romà.
Les peces de ceràmica són una part molt important per conèixer de prop la presencia de l’home en les coves i els diferents indrets que va habitar en l’Aragó.

diumenge, 10 de gener del 2010

MUSEU BARBIER-MUELLER D'ART PRECOLOMBÍ

BARBAFORMOSA LA RODA


Els alumnes del taller de ceràmica el dia 22 de desembre van visitar l'exposició de la ceramista Barbaformosa a l'espai Artesania Catalunya.

En aquesta exposició l'artista ens proposa un exercici moral arriscat. D'una banda, vol respetar la condició de la porcllana i despertar la seva autèntica naturalesa, la seva perfecta condició, i, de l'altra vol sotmetre a la prova de l'atzar imperfecte, l'accident controlat.
Jesús Martínez Clara